Sagardoaren ekoizpen prozesua ezagutu ahal izango da zapatuan

Uztarria.eus 2014ko api. 9a, 12:37

Urola Gustagarri ekimenaren baitan antolatu dute Añota sagardotegiko bisita. 12:00etan hasiko da, eta 14:00etan bazkariarekin bukatuko da ekimena. Aurrez egin behar da erreserba.

Urola Gustagarri ekimenaren baitan, sagardoaren ekoizpen prozesua ezagutzeko aukera izango da zapatuan, Añota sagardotegian. 12:00etan hasiko da bisita, eta aurrena sagarrak loretan ikusi ahal izango dira, ordubete inguruan. Gero, sagardo dastatzea eta pintxoak eskainiko dituzte, eta 14:00etan, sagardotegi menua bazkalduko dute bertaratzen direnek.

Aurrez egin behar da erreserba, 943 81 20 92 zenbakira deituta, eta pertsonako 28 euro ordaindu beharko da.

Azpeitia Gukak zu bezalako irakurleen babesa behar du tokiko informazioa euskaraz eta modu profesionalean lantzen jarraitzeko.


Izan Gukakide