Aise gailendu dira Lagun Onakeko emakumeak

Lagun Onak futbol klubeko emakumeen talde nagusiak ligako neurketa jokatu zuen atzo, larunbata, Hernaniren aurka, Garmendipe futbol zelaian. Aise nagusitu zen etxeko taldea; izan ere, markagailuak 4-0 adierazten zuenean amaitu zen partida. 12. minutuan iritsi zen lehen gola; Nahiak kornerra atera eta Loreak buruz sartu zuen baloia atean. 38. minutuan, Nahiak sartu zuen bigarrena, eta bigarren zatian iritsi ziren beste bi golak: Miren Berasategik sartu zituen biak; bata 82. minutuan, eta bestea 88. minutuan.

Une honetan, 37 punturekin, bosgarren postuan da Lagun Onaken senior mailako taldea.

Azpeitia Gukak zu bezalako irakurleen babesa behar du tokiko informazioa euskaraz eta modu profesionalean lantzen jarraitzeko.