Asteburuko emaitzak

Zilarrezko Adecco Liga: Azpeitia Azkoitia ISB (Denboraldia amaituta)

Senior mutilak, Lehenengo Maila: Lizuan.com ISB 71-72 Lagunak

Senior Neskak, Lehen maila: UniversidadDeusto Loiola Indautxu 56-50 Zurt Taberna ISB

Senior mutilak, Lehen Probintziala: DKS 46-60 Errotaundi ISB

Junior mutilak, Euskal Liga: Glual Hydraulics ISBk Euskadiko azpitxapeldun izatea lortu du final-erdietan 76 eta 73 irabazi eta gero Loyola Indautxuren contra eta finalean 60 eta 40 galdu eta gero Easo txapeldunaren kontra.

Junior mutilak, Errendimendua: Sein mutilak ISB (Atsedena)

Junior neskak, Euskal Liga: Movilquick Azpeitia ISBk Euskadiko Txapeldun izaten amaitu du, final-erdietan Araba A taldeari 65 eta 64 irabazi eta gero eta finalean Electro Alavesa Araskiren kontra 53 eta 62 irabazi eta gero. Iraurgiko neskek gainera Espainiako Txapelketa jokatzeko txartela lortu dute.

Junior neskak, Partizipazioa: Añorga 44-22 Sein Neskak ISB

Kadete mutilak, Euskal Liga:GrupoZaherISBk hirugarren postuan amaitu du, final-erdietan Unamuno txapeldunaren aurka 75 eta 72 luzapenean galdu ondoren.

Kadete neskak, Errendimendua:CD Internacional 32-47Iragaz ISB

Infantil mutilak, Partizipazioa:Lan Mobel ISB (Atsedena)

Infantil neskak, Errendimendua: Decoramik ISB (Atsedena)

Infantil neskak, Partizipazioa:Sarralle ISB 32-22 Comercial Zabala ISB. Emaitza honekin Comercial Zabalak Infantil nesken partizipazioko azpitxapeldun izatea lortu du.

Infantil neskak, Partizipazioa:SarralleISB 32-22Comercial Zabala ISB. Emaitza honekin Sarrallek Infantil nesken partizipazioko txapeldun izatea lortu du.

Alebin mutilak, Errendimendua:Betiko Kafea mutilak ISB (Atsedena)

Alebin neskak, Errendimendua: Easo 01 Zelatxiki 43-85 Betiko Kafea A ISB

Alebin neskak, Errendimendua: Easo 01 Zelaia 30-24 Betiko Kafea B ISB

-    Senior mutilak, Lehenengo Maila:Lizuan.com ISB 71-72 Lagunak

-    Senior Neskak, Lehen maila:UniversidadDeusto Loiola Indautxu 56-50 Zurt Taberna ISB

-  Seniormutilak, LehenProbintziala:DKS 46-60 Errotaundi ISB

-   Junior mutilak, Euskal Liga:GlualHydraulicsISBkEuskadikoazpitxapeldunizatenamaitu du final-erdietan 76 eta 73 irabazi eta gero Loyola INdautxuren contra eta finalean 60 eta 40 galdu eta geroEasotxapeldunaren contra.

-          Junior mutilak, Errendimendua:Sein mutilak ISB (Atsedena)

-          Junior neskak, Euskal Liga:Movilquick Azpeitia ISBk Euskadiko Txapeldun izaten amaitu du, final-erdietan Araba A taldeari 65 eta 64 irabazi eta gero eta finalean ElectroAlavesaAraskiren kontra 53 eta 62 irabazi eta gero. Iraurgiko neskek gainera Espainiako Txapelketa jokatzeko txartela lortu dute.

-          Junior neskak, Partizipazioa:Añorga 44-22 Sein Neskak ISB

-          Kadetemutilak, Euskal Liga:GrupoZaherISBk hirugarren postuan amaitu du, final-erdietan Unamuno txapeldunaren aurka 75 eta 72 luzapenean galdu ondoren.

-          Kadete mutilak, Partizipazioa:Kirol Aukera ISB 51-36 Añorga. Emaitza honekin Iraurgiko taldeak kadete mutilen Partizipazioko txapeldun izatea lortu du.

-          Kadete neskak, Euskal Liga:Gerdau Azkoitia ISBk Euskadiko azpitxapeldunbezela amaitu du final-erdietan Easo ATE Asesores taldeari 45 eta 51 irabazi eta gero eta finalean Zarautzekin 37 eta 50 galduta.

-          Kadeteneskak, Errendimendua:CD Internacional 32-47Iragaz ISB

-          Infantil mutilak, Errendimendua:Txikerra Teilatuak ISB 63-55 Mondragon Unibertsitatea (Aurreratutako partidua)

-          Infantilmutilak, Partizipazioa:Lan Mobel ISB (Atsedena)

-          Infantil neskak, Errendimendua: Decoramik ISB (Atsedena)

-          Infantil neskak, Partizipazioa:Sarralle ISB 32-22Comercial Zabala ISB. Emaitza honekin Comercial Zabalak Infantil nesken partizipazioko azpitxapeldun bezala amaitu du.

-          Infantil neskak, Partizipazioa:SarralleISB 32-22Comercial Zabala ISB. Emaitza honekin Sarrallek Infantil nesken partizipazioko Txapeldun bezala amaitu du.

-          Alebinmutilak, Errendimendua:Betiko Kafea mutilak ISB (Atsedena)

-          Alebinneskak, Errendimendua: Easo 01 Zelatxiki 43-85 Betiko Kafea A ISB

-          Alebinneskak, Errendimendua: Easo 01 Zelaia 30-24 Betiko Kafea B ISB